disclaimer

Privacybeleid

Automatische opslag van niet-persoonlijke gegevens

Tijdens een bezoek aan de site kunnen gegevens van niet-persoonlijke aard zoals het browsertype, het IP-adres, het platform en 'cookies' op de harde schijf van je computer geplaatst worden. Dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker.

Deze gegevens of de cookies worden niet gebruikt om het individueel surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Internet browsers laten toe dat je het gebruik van cookies verhindert, dat je een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat je de cookies nadien van je harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van je internetbrowser.

Alle gegevens over surfgedrag kunnen herleid worden tot anonieme statistieken of logboeken. Ze worden echter in geen geval geanalyseerd op individueel of persoonlijk vlak. De gegevens worden ook niet doorgegeven aan andere organisaties.

Registratie van persoonsgegevens

We hechten veel belang aan de bescherming van je persoonlijke levenssfeer. De meeste informatie is beschikbaar zonder dat je persoonsgegevens moet verstrekken.

De persoonsgegevens die je via deze website verstrekt, worden verwerkt door vzw De Nacht. Zij worden verwerkt conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

De Nacht verwerkt je persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en geeft je gegevens niet door aan derden, noch worden ze gebruikt voor Direct Marketing doeleinden. Je kan wel een nieuwsbrief ontvangen, waar je jezelf ten allen tijde voor kan uitschrijven.

Welke informatie verzamelen wij?

Je naam, voornaam, geboortedatum, geslacht, je adres en je email adres. Geslacht en geboortedatum worden gebruikt de categorie te bepalen en een correct klassement op te maken. Via email word je op de hoogte gehouden van de praktische informatie betreffende het evenement.

Na de wedstrijd worden je gegevens gebruikt in de resultatenlijst die online geplaatst wordt.

Hoe lang bewaren we de informatie?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

Op basis van de wet van 8 december 1992 verlenen wij je toegang tot de informatie die wij van je bijhouden. Je kan onjuiste gegevens steeds laten rechtzetten. Hiertoe kan je ons contacteren per e-mail via info@nvv.be.