Algemene voorwaarden


LOPEN

 1. Wie inschrijft voor één van de loopwedstrijden van de Nacht van Vlaanderen gaat akkoord met de hier opgesomde voorwaarden. 
 2. Om deel te nemen moet je geregistreerd zijn via onze website.
 3. Online inschrijvingen lopen tot 31 mei. Op 21 juni zijn enkel inschrijvingen voor de 10km Tom Compernolle en de 5km Start to Run. 
 4. Inschrijvingen worden niet terugbetaald, met uitzondering van medische redenen (gestaafd met een doktersbriefje) en / of dwingende familiale redenen die aangetoond kunnen worden. De terugbetaling gebeurt enkel als wij voor 21 juni schriftelijk of via mail op de hoogte gebracht werden!
 5. Wij bewaren de persoonsgegevens enkel om deelnemers in de toekomst op de hoogte te kunnen brengen van onze organisaties. Je kunt door het sturen van een mail naar pjsenaeve@gmail.com jouw persoonsgegevens laten schrappen uit onze bestanden
 6. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden of met commerciële partners van vzw De Nacht.
 7. Door deel te nemen, geef je toestemming aan de organisatie om foto - en filmmateriaal met deelnemers, gratis te gebruiken voor promotionele doeleinden (zoals flyers, affiches) en voor gebruik op onze website en sociale media.
 8. De organisatie kan tot kort voor de wedstrijd het parcours of de starturen aanpassen indien dit noodzakelijk blijkt.
 9. Deelnemers mogen geen kledij dragen die aanstootgevend is.
 10. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor schade van om het even welke aard, door een deelnemer opgelopen voor, tijdens of na de loopwedstrijd.
 11. VERZEKERING: alle deelnemers van de loopwedstrijden zijn verzekerd via de polis die wij met de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) afgesloten hebben.