Algemene voorwaarden


WANDELTOCHTEN

  1. Wie inschrijft voor één van de wandeltochten van de Nacht van Vlaanderen gaat akkoord met de hier opgesomde voorwaarden. 
  2. Om deel te nemen moet je geregistreerd zijn via onze website tot uiterlijk 31 mei. Inschrijvingen op de vrijdag 21 juni zijn nog mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur , maar uitsluitend voor de 21 en 10 km wandeltocht
  3. Online inschrijvingen aan voordeeltarief tot 31 mei. Na 31 mei kan je enkel nog inschrijven in de startzaal tussen 17 en 20 uur voor de wandeltochten, van 21 en 10 km. BELANGRIJK: zorg ervoor dat je de bevestiging van de inschrijving (met barcode) afprint of op smartphone meebrengt voor het afhalen van de persoonlijke startdocumenten!
  4. Inschrijvingen worden niet terugbetaald, met uitzondering van medische redenen (gestaafd met een doktersbriefje) en / of dwingende familiale redenen die aangetoond kunnen worden. De terugbetaling gebeurt enkel als wij voor 1 juli schriftelijk of via mail op de hoogte gebracht werden!
  5. Wij bewaren de persoonsgegevens enkel om deelnemers in de toekomst op de hoogte te kunnen brengen van onze organisaties. Je kunt door het sturen van een mail naar dirk.verduyn@skynet.be jouw persoonsgegevens laten schrappen uit onze bestanden
  6. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden of met commerciële partners van vzw De Nacht.
  7. Door deel te nemen, geef je toestemming aan de organisatie om foto - en filmmateriaal met deelnemers, gratis te gebruiken voor promotionele doeleinden (zoals flyers, affiches) en voor gebruik op onze website en sociale media.
  8. Deelnemers mogen geen kledij dragen die aanstootgevend is.
  9. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor schade van om het even welke aard, door een deelnemer opgelopen voor, tijdens of na de wandeltocht.
  10. VERZEKERING: aangezien we als club aangesloten zijn ( vzw De Nacht wsvl 5311) zijn alle deelnemers verzekerd via de polis die wij met 'Wandelsport Vlaanderen' afgesloten hebben.