10 km Bedrijvencup

Vrijdag 21 juni om 20u

 

"Het sportiefste bedrijf" en "De Bedrijvencup", DE challenge voor uw bedrijf!

 

Zijn jullie een bedrijf met heel wat enthousiaste lopers en/of lopers? Houden jullie wel eens van een uitdaging? Of wil u een sportieve avond voor uw werknemers in een aangename sfeer?

 

Dan hebben wij voor uw bedrijf niet één maar TWEE uitdagingen klaar:

 

1. De Bedrijvencup: Welk bedrijf loopt de snelste 10km?

U kan deelnemen vanaf 10 lopers die ingeschreven zijn voor de 10 km (effectieve werknemers,      geen gastlopers toegelaten)

2. Het Sportiefste Bedrijf: Welk bedrijf loopt en stapt het meeste aantal kilometers?

U schrijft uw werknemers in onder uw bedrijf voor eender welke discipline over eender welke afstand. Van 5km tot 42km lopen of van 10 tot 100km wandelen. Nog voor de start maken we het bedrijf bekend die in totaal het meest aantal kilometers zal afleggen tijdens de Nacht van Vlaanderen.

 

Veel bedrijven en kantoren gebruiken dit als een gezellige vorm van teambuilding en een klein cadeautje voor hun werknemers, zo net nog voor het verlof. Er wordt aan de start en inschrijvingen een ruimte voorzien waarbij u een ontmoetingsplaats voor uw werknemers kan organiseren en ze hun nummer kunnen ophalen. Vlakbij is er een ‘Nachtbar’ waar er de hele avond en nacht voor heel wat sfeer gezorgd kan worden. Daarnaast zijn er in de buurt van de start -en aankomstplaats zijn de ganse avond optredens. Steeds goed voor een volkfeest voor deelnemers en supporters. Dit allemaal in een straal van 500 meter.

Meer info over de beide formules kan u op de volgende pagina terugvinden, maar u kan ook steeds terecht bij Pieterjan Senaeve via pjsenaeve@gmail.com of 0478/907719.